10% korting op je eerste bestelling? Gebruik de code carniveaux10

Natuurlijk hondenvoer voor jouw viervoeter

Een belangrijk aspect van de gezondheid en het welzijn van onze honden is hun voeding. Natuurlijk hondenvoer is de laatste jaren steeds populairder geworden, en dat dankzij een aantal goede redenen!

Natuurlijk hondenvoer: wat is het eigenlijk?

Natuurlijke hondenvoeding is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten die minimale bewerkingen hebben ondergaan. Dit type voer bevat geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Het belangrijkste verschil tussen natuurlijk hondenvoer en regulier commercieel hondenvoer is de kwaliteit van de ingrediënten. Natuurlijk voeding voor je hond maakt gebruik van vlees van hoge kwaliteit, groenten en granen, terwijl goedkopere merken vaak vulstoffen en bijproducten bevatten.

Een goede toevoeging aan hondenbrokken is diepvriesvlees: dat stimuleert de goede werking van de darmflora en spijsvertering. Diepvriesvlees bevat verse nutriënten wat goed is voor je hond. Zorg er wel voor dat het vlees op tijd ontdooid wordt en op kamertemperatuur is.

Voordelen van natuurlijke hondenvoeding

  • Beter voor de gezondheid: natuurlijke hondenvoeding is rijk aan voedingsstoffen en bevat geen schadelijke chemicaliën. Het kan de algehele gezondheid van je hond verbeteren en de levensverwachting verlengen.
  • Verbeterde spijsvertering: door het ontbreken van onnodige vulstoffen en allergenen kan natuurlijk hondenvoer de spijsvertering van je hond verbeteren en eventuele maagproblemen verminderen.
  • Meer energie: hoogwaardige ingrediënten zorgen voor een betere energiebalans, wat betekent dat je hond actiever en speelser kan zijn.
  • Minder allergieën: natuurlijk hondenvoer bevat vaak geen kunstmatige toevoegingen die allergische reacties kunnen veroorzaken, wat goed is voor honden met allergieën.

Lekker natuurlijk hondenvoer – Carniveaux hondenbrokken

Bij Buijtels Dierenspeciaalzaak (Carniveaux) staat de gezondheid van jouw huisdier op plaats één en hebben wij voeding wat geschikt is voor honden. Onze lekkere hondenvoeding is vezelrijk én draagt bij aan een goede darmflora. Onze brokken bevatten vitaminen, mineralen, sporenelementen, aminozuren, bacteriën én water. Via onze configurator zie je binnen no-time welke Carniveaux hondenbrokken jouw hond nodig heeft voor een gezonde voeding! Onze natuurlijke hondenbrokken kunnen ook gebruikt worden als medicinaal hulpmiddel.