10% korting op je eerste bestelling? Gebruik de code carniveaux10

Diepvriesvlees als toevoeging bij hondenbrokken

De gezondheidstoestand van je hond begint bij een goed functionerende darmflora. Lichamelijke ongemakken bij honden begint vaak bij een verstoorde darmflora. Denk bij lichamelijke ongemakken aan huid- of vachtproblemen, winderigheid bij honden of diarree. Een goede combinatie van hondenvoeding is diepvriesvlees en hondenbrokken. Maar waarom dan? En waar moet je op letten?

Diepvriesvlees voor je hond heeft voordelen

Wat verstaan we onder diepvries voeding? Dat is vlees dat koel of diepgevroren bewaard wordt. Denk aan orgaanvlees, botten of kip. Wanneer je dit geeft aan je viervoeter, krijgt hij een voldoende hoeveelheid goede bacteriën en enzymen binnen. Dat stimuleert de goede werking van de darmflora en spijsvertering. Tevens bevat diepvriesvlees verse nutriënten wat goed is voor je hond.

Kies voor een combinatie van vlees met de koudgeperste hondenbrokken van Carniveaux. Deze brokken bevatten alle voedingsstoffen die je hond nodig heeft: vitaminen, mineralen, sporenelementen, aminozuren, bacteriën én water.

Het verschil tussen diepvriesvlees en vers vlees voor je hond

Diepvriesvlees bevat voldoende hoeveelheid stoffen die je hond nodig heeft. Diepgevroren kip of rund is dus een goede toevoeging aan de voeding van je huisdier. Vers vlees bevat ook de juiste voedingsstoffen voor je huisdier, je moet er alleen goed op letten dat je dit altijd maar maximaal 4 dagen bewaart.

De perfecte toevoeging aan hondenvoer van Carniveaux

Bij Buijtels Dierenspeciaalzaak (Carniveaux) staat de gezondheid van jouw huisdier op plaats één! Daarom adviseren wij ons eigen merk diepvriesvlees Pens mix rund of Pens mix kip compleet. Deze voeding bevat alle noodzakelijke bacteriën en enzymen om de kwaliteit van de darmflora van je hond te behouden. Hondenbrokken zijn tevens te gebruiken als medicinaal hulpmiddel voor je hond.

Zorg ervoor dat het vlees goed ontdooid wordt en op kamertemperatuur is alvorens het aan je huisdier te geven, je mag het niet ontdooien in de magnetron!