10% korting op je eerste bestelling? Gebruik de code carniveaux10

De geschikte hondenbrokken voor jouw hond bestellen

Om gezond te blijven heeft een hond elke dag de volgende voedingsstoffen nodig: vitaminen, mineralen, sporenelementen, aminozuren, bacteriën én water.  Ben jij op zoek naar de beste manier om je hond gezond te houden? Bij Carniveaux.nl, het hondenbrokkenmerk van Buijtels in Bergeijk, bieden we hoogwaardige hondenbrokken die speciaal zijn ontworpen met alle nodige voedingsstoffen voor je viervoeter. Of je nu zachte hondenbrokken of hondenbrokken met vlees zoekt: wij hebben het allemaal. Ontdek hoe onze voeding het immuunsysteem van je hond kan versterken en waarom je bij ons de geschikte hondenbrokken kan bestellen.

Graanvrije koudgeperste hondenbrokken

Een goede toevoeging aan hondenvoeding, zijn tarwe- en glutenvrije brokken. Met graanvrije voeding kies je voor eiwitrijk én evenwichtig. Het kan ook zijn dat je hond allergisch is aan granen (denk aan rijst, tarwe of maïs). Dan is een graanvrije brok het perfecte alternatief.

Hondenbrokken bestellen

Wij maken we het eenvoudig voor jou om hondenbrokken te bestellen. Via onze configurator bepaal je snel en makkelijk welke brokken geschikt zijn voor jouw viervoeter!

Bij Carniveaux, dierenspeciaalzaak in Bergeijk, vind je (geperste) hondenbrokken zonder graan. Deze brokken bevatten een ruim aantal vitaminen: een topproduct voor opgroeiende honden en wanneer je hond een allergie heeft aan granen. Onze natuurlijke hondenbrokken kunnen ook gebruikt worden als medicinaal hulpmiddel.

Als je op zoek bent naar de beste (zachte) hondenbrokken, hondenvoeding met vlees of hondenbrokjes om het immuunsysteem van je hond te versterken: zoek dan niet verder dan de Bergeijkse hondenbrokken van Carniveaux! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Ben je nog op zoek naar accessoires voor je hond? Je kunt onze winkel bezoeken in Bergeijk! We adviseren je graag over al onze producten. Wanneer je onze winkel in Bergeijk bezoekt, bieden we deskundig advies over onze voedingsopties en helpen we je de juiste keuze te maken voor de gezondheid van je hond.