10% korting op je eerste bestelling? Gebruik de code carniveaux10

De essentie van aminozuren, glucosamine, chondroïtine & collageen

Aminozuren zijn de bouwstenen van goede voeding. De hondenbrokken van Carniveaux bevatten natuurlijk antioxidanten. De voordelen op een rijtje:

  • Het bevat een beschermende werking voor huid en vacht;
  • Het helpt bij een goede doorbloeding;
  • Goed tegen stress;
  • Het zorgt voor een beter pigmentatie van de vacht.

Glucosamine honden

Dit zorgt ervoor dat het lichaam soepel blijft en het kraakbeen zijn elasticiteit behoudt. Het helpt enorm bij het smeren van de gewrichten en kan helpen de gezondheid en veerkracht van gewrichten en bindweefsel te behouden. Tevens is glucosamine sterk ontstekingsremmend. Glucosamine wordt vaak in combinatie met chondroïtine gebruikt en het is een must voor je hond. De hondenbrokken van Carniveaux bevatten zowel glucosamine als chondroïtine.

Chondroïtine voor je hond

Deze stof zorgt ervoor dat het kraakbeen tussen de gewrichten de schokken van het lichaam kan blijven opvangen. Net zoals glucosamine zorgt het ervoor dat artrose sterk wordt afgeremd zodat de botten van je hond langer gezond en goed blijven.

Collageen is één van de meest voorkomende en belangrijkste eiwitten in het lichaam van je viervoeter.  Collageen zit van nature in huid, botten, kraakbeen, bindweefsel, gewrichtsbanden, pezen, bloedvaten, haar en nagels. Ook, heel belangrijk, zit het in het immuunsysteem van je hond. Het zorgt onder andere voor een goede werking van de spieren en heeft het een positieve werking op de energieproductie, het immuunsysteem en de ontstekingsreactie van honden.

Wanneer je onze winkel in Bergeijk bezoekt, bieden we deskundig advies over onze voedingsopties en helpen we je de juiste keuze te maken voor de gezondheid van je hond. Naast ons eigen merk brokken, Carniveaux, vind je in ons uitgebreide assortiment ook diverse accessoires en benodigdheden voor jouw viervoeter. Carniveaux – voor een gezonde, blije hond van binnen en van buiten.

Al onze producten bevatten natuurlijk antioxidanten, oa: